XVI Ruta de Tapes Tornar

Del 20 de Febrer al 15 de Març 2020


Esdeveniment semestral.

Del 20 de febrer al 15 de març 2020 podem gaudir de la XVI Ruta de Tapes organitzada pel magazín GuiaME amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma).

Tapa i canya, o vi o vermut 3 €!

Els establiments participants distribueixen un ‘passaport’ de la Ruta entre els seus clients, amb el nom, fotografia i ingredients de les tapes perquè puguen emplenar-lo amb la seua valoració i entrar en el sorteig posterior de diversos premis molt interessants.

Pots recollir el teu passaport en l'oficina de turisme situada en Plaza Oculista Buigues i en les oficines de AEHTMA en Passeig Saladar 58.

La Ruta de Tapes premia al públic participant sortejant diversos premis entre els qui hagen emplenat i entregat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes encunyades en els establiments participants. Els premis del sorteig són un sopar de tapeig per a dues persones en els restaurants que hagen obtingut el primer i segon premi de la ruta. A més, Aehtma sortejarà una nit d'hotel amb sopar i desdejuni per a dues persones a l'hotel Los Ángeles.

I continuant amb els premis per als participants, per cortesia de la penya gastronòmica “La cata” se sortejarà una cistella gurmet amb productes de la terra.

Aquells que hagen tastat i puntuat les 40 tapes de la Ruta, entraran en el sorteig d'una targeta regal de 500 euros del centre comercial Portal de la Marina.