Dénia Film Office Tornar

Dénia Film Office és una Oficina Municipal, la seu de la qual es troba en el Departament de Turisme de l'Ajuntament de Dénia, que s'ocupa de recolzar els diversos mitjans audiovisuals que desitgen enregistrar pel.lícules, sèries, programes o altres obres audiovisuals a Dénia.

Dénia Film Office està integrada en la Xarxa CV Film Office Network (Oficines per a la promoció de rodatges de producciones audiovisuals de la Comunidat Valenciana) coordinada per la Ciudad de la Luz.

Dénia Film Office proporciona un gran nombre de serveis entre els quals es troben: asistència en la recerca de localitzacions, gestió dels permissos escaients per al rodatge, gestió de reserva d' allotjament per a l'equip, etc. A l'apartat de Serveis t'ampliem la informació.

localitzacions

T'invitem a conéixer les millors localitzacions per a les teues gravacions a Dénia

serveis

Gestió de permissos

Gestió de permissos de rodatge en monuments, platges, parc natural del Montgó i diversos entorns del terme municipal de Dénia

Coordinació de serveis

Coordinació dels diversos serveis municipals que puguen ser necessaris per a l'enregistrament: il.luminació pública per al rodatge, aparcaments per a l'equip tècnic, control del trànsit, etc.

Allotjament

Gestió de reserves d'allotjament en Dénia per a l'equip de producció.


Contacte con la responsable de Film Office Dénia: Eva Asperilla (Tècnic del Departament de Turisme). Tel. 966422367. E-mail: easperilla@ayto-denia.es 

avantatges de rodar a Dénia


Clima privilegiat, amb una temperatura mitjana anual de 20º C.

Espais naturals de gran valor ecològic i bellesa paisatgística: 20 kms de costa. Al nord del casc urbà trobem llargues platges d'arena, al sud destaquen les cales rocoses. Parc Natural del Montgó (753 m. d'altitud) amb més de 650 espècies de flora. Cap de Sant Antoni i penya-segats als peus del qual es troba la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni. Entorn privilegiat per a la pràctica de busseig (permissos limitats, obtenció en: l'Oficina de Turisme de Dénia).

Tipisme i riquesa histórico-patrimonial: castell al vell mig del centre de la ciutat, barris típics, port pesquer, etc.

Fama gastronòmica de reconeixement internacional i restaurants de gran prestigi. Plats a destacar: la gamba roja de Dénia  i l'inigualable "arròs a banda", tot tipus d'arrossos (arròs amb espinacs i aladrocs, paella, arrós negre, arrós amb llamàntol, etc.), la llandeta, el suquet de peix, els eriçons de mar, el polp sec. Més de 300 restaurants i una  cuina d'autor reconeguda. Entre el cuiners de renom cal destacar a Quique Dacosta,  un dels millors cuiners a nivell mundial.

Gran nombre d'esports nàutics: vela, submarinismo, windsurf, kitesurf,  chàrter nàutic,  4 ports esportius, axí com esports de terra: golf, senderisme, etc.

Festes més importants: Falles (16-19 març), Festa Major (primera quinzena de juliol) amb els tradicionals Bous a Mar, declarats Festa d'Interés Turístic Nacional i les Carrosses declarades d'interés turístic provincial, els Moros i Cristians (14 al 16 agost), etc.

Prop de les Illes Balears:  a 55 millas d'Eivissa