MERCAT MUNICIPAL

Ubicació: Carrer Magallanes, 16

Serveis: podràs trobar productes frescos i de primera qualitat (fruites, verdures, carns, peixos, pans, saladures, espècies, cafeteries…) Horari: obri de 9:00h a 15:00 hores de dilluns a dissabte. Oferta externa: divendres (matins): fruites i verdures en general. 

WEB DEL MERCAT MUNICIPAL

LLOTJA DE PEIX

Ubicació: Port de Dénia – Moll Pesquer (davant de l’Esplanada de Cervantes). Horari: podem veure arribar els vaixells al port des de les 15:30h fins a les 18:00h. A partir de l'1 de juliol.

Subasta de peix: tot l'any, excepte el mes de parada biològica. De dilluns a divendres a les 17:00h. Confraria de Pescadors: telèfon 965 78 00 06. A partir de l'1 de juliol.

Venda de peix: de dilluns a divendres, des de les 17:15h fins a les 21:15 hores. Trobaràs una gran varietat de productes de la mar: gamba roja de Dénia, cigales, eriçons, polp, aladrocs, calamars, pesca de cèrcol i peix fresc en general. 

MERCADETS

Mercat ambulant setmanal: s'instal·la els dilluns a l'Esplanada de Torrecremada de 8:00h a 13:30h amb 394 llocs. (Durant la Fira de Tots Sants, es trasllada (consultar amb l'Oficina de Turisme les dates i ubicació).

Mercat ambulant de fruites i verdures: al carrer Magallanes, complementa l'oferta del Mercat Municipal. Els divendres, al matí, fruita i verdura de productors locals.

Rastre setmanal: (els divendres a l'Esplanada de Torrecremada de 8:00h a 13.30h es venen productes de segona mà. (Durant la Fira de Tots Sants, no hi ha).)

Fira de segona mà i col·leccionisme: el primer diumenge de cada mes de 9:00h a 15:00h al riurau de Jesús Pobre.

https://es-es.facebook.com/mercatdelriurau/

Mercat del Riurau de Jesús Pobre: tots els diumenges, oferta de productes d'alimentació. Hivern: de 9:00h a 14:00h. Estiu: de 18:00h a 23:00h.

https://es-es.facebook.com/mercatdelriurau/

Mercat ambulant de primavera i estiu: S'instal·la al llarg del passeig marítim front al port local. Es venen articles de bijuteria, regal, marroquineria, tèxtil, etc.

Des de Les Falles fins a la 1ª setmana de juny: caps de setmana i festius. Des de juny fins a final de setembre: tots els díes. (de 18:00h. a 24:00h.)

MERCADETS PELS VOLTANTS

No et perdis els diferents mercadets de la Marina Alta i els voltants.